Disclaimer website
623
page-template-default,page,page-id-623,theme-bridge,bridge-core-1.0.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive
 

Disclaimer website

De informatie op deze website wordt door De Juridische Mentor met uiterste zorg en aandacht samengesteld en onderhouden. De Juridische Mentor kan niet garanderen dat deze informatie juist of volledig is. Fouten kunnen altijd voorkomen. De informatie op deze website is slechts informatief van aard en kan niet worden aangemerkt als een juridisch advies. Er kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend aan de op de website aangeboden informatie. De Juridische Mentor aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die op enigerlei wijze voortvloeit uit het gebruik van de website of uit de onvolledigheid en/of onjuistheid van de op de website verstrekte informatie en/of voor schade ten gevolge van het (tijdelijk) niet beschikbaar zijn van de website.

 

Deze website bevat verwijzingen naar andere websites die niet door De Juridische Mentor worden beheerd. Deze staan vermeld ter informatie van de gebruikers en De Juridische Mentor geeft geen garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, het gebruik en de beschikbaarheid van deze genoemde websites.

 

Verder garandeert De Juridische Mentor niet dat aan haar toegezonden e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van de niet tijdige ontvangst of verwerking van aan haar gezonden e-mails of andere elektronische berichten.

 

Intellectuele eigendomsrechten

 

De Juridische Mentor, of de rechthebbende, behoudt alle rechten (waaronder auteursrechten, domeinnamen en merkenrechten en andere intellectuele eigendomsrechten) met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie, waaronder mede begrepen tekst, modellen, ontwerpen, logo’s, foto’s, etc. De informatie op deze website is slechts bedoeld voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Het is niet toegestaan informatie op deze website en/of vormgeving te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van De Juridische Mentor of de rechtmatige toestemming van de rechthebbende.