Onze Webshop
292
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-292,theme-bridge,bridge-core-1.0.5,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive
 

Onze Webshop

Algemene voorwaarden per branche

Voor slechts € 35,- heeft u Algemene Voorwaarden voor uw eigen branche. Binnen een paar minuten heeft u ze in uw bezit

Algemene voorwaarden per branche op maat

Voor slechts € 80,- heeft u Algemene Voorwaarden voor uw eigen branche helemaal op maat. U hoeft alleen de bijbehorende vragenlijst in te vullen, deze verwerken wij en binnen 48 uur heeft u ze in uw bezit.

Arbeidscontracten op maat

Voor slechts € 80,- heeft u uw eigen arbeidscontract helemaal op maat.

U hoeft alleen de bijbehorende vragenlijst in te vullen, deze verwerken wij en binnen 48 uur heeft u ze in uw bezit

Specifieke contracten

Wij stellen niet alleen arbeidscontracten voor u op, maar ook vrijwel alle soorten contracten zoals bruikleenovereenkomsten, huurovereenkomsten, distributieovereenkomsten, koopovereenkomsten en nog veel meer. Als u de bijbehorende vragenlijst invult sturen wij u binnen 24 uur een offerte op

Specifieke Algemene voorwaarden

Wij stellen ook specifieke Algemene Voorwaarden op geheel naar uw wensen. Als u de bijbehorende vragenlijst invult sturen wij u binnen 24 uur een offerte op.

Abonnementen

Voor een vaste prijs heeft u een vast aantal uur begeleiding gedurende een vaste periode.

Aanpassen en controleren van Algemene Voorwaarden en Contracten.

Het kan ook zijn dat u al in het bezit bent van Algemene voorwaarden en contracten, maar dat u graag wilt dat er alleen even naar gekeken wordt en dat er eventueel iets moet worden aangepast. Ook daarmee kunnen wij u van dienst zijn.